maandag 16 december 2013

volgers?

Een vraag voor iedereen die een blog heeft.

Sinds een tijdje (1 a 2 weken) krijg ik geen overzicht meer van mijn volgers te zien.
En die volgers zijn best belangrijk voor mij.
Ik ben blij met iedere volger :-).
Er staat op mijn overzicht een aantal, maar daar kan ik dus niets van terugvinden.

Nu zag ik ook dat op mijn blog zelf en dat van een aantal anderen je niet meer kunt aanmelden als volger en dat de ikoontjes ervan weg zijn.

Weet iemand hoe dit zit?

Groetjes, Nelleke

12 opmerkingen:

 1. Je hebt helemaal gelijk, mij lukte het ook al niet om bij een aantal volger te worden. Raar, raar, raar........................

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb even gekeken maar ik kan ze nog wel zien ...en ik deed alsof ik me bij jou wilde aanmeldn en toen kreeg ik: u bent al aangemeld bijd it blog'.. Vreemd hoor,en ik snap er allemaal niets van dat is nog het ergste

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij heeft het te maken met het feit dat je Google+ moet hebben. Als je dit niet hebt dan kun je je volgers niet meer op je blog zetten. Balen, want ik wil helemaal geen Google+... Eerst was dit niet zo, dan kon je via gadget toevoegen je volgers in je zijkolom zetten. Nu staat er: eerst Google+ activeren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar het stomme is dat ik al eens (onbedoeld) Google+ heb geactiveerd. En ook dat zie ik niet staan op mijn blogpagina. Ik heb de vraag op het google forum gesteld en volgens de "beheerder"(?) Kobus, is het daar allemaal nog gewoon te zien.

   Verwijderen
 4. Ik kan zien dat je 75 volgers hebt en zie ook hun foto/avatar in mini-formaat. Daaronder kan ik me aanmelden als je volger. Ik meld me nergens aan als volger want ik zie daarin geen toegevoegde waarde. Wie heeft er iets aan, de blogger, de lezer of de informatieverzamelaars van Google en consorten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de toegevoegde waarde is.. dat je dan in je leeslijst updates ziet van nieuwe blogs..ik volg heel veel blogs, die dingen posten die mijn interesse hebben.. omdat ik ze anders kwijt raak.

   Verwijderen
 5. Ik snap je niet, alles en iedreen is gewoon te zien hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geloof intussen dat het vooral te maken heeft met wat ik kan zien of liever NIET kan zien. Ik zie ook op andere blogs de fotootjes van de volgers niet meer.Ook kan ik me niet meer aanmelden als volger bij anderen. Wel via bloglovin of email.

   Verwijderen
 6. Ik zie je volgers ook niet meer! Anders zag je altijd die kleine fotootjes, en het aantal. Nu niets meer!
  Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien dat voor jou het veranderen van browser ook kan werken. Bij mij zat de "fout" in google chrome, internet explorer ging goed.

   Verwijderen
 7. He, ik zit momenteel volgens mij met hetzelfde probleem. Maar ik weet niet hoe dit op te lossen. Ik heb geen filters erop gekregen of iets dergelijks... Ik snap er geen biet van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij deed internet explorer het wel goed, Google Chrome (dankzij die filters) niet. Misschien kun jij ook met een andere browser wel beter werken.

   Verwijderen